Installationstjänster

Inga mätinstallationsuppdrag är identiska, och därför har vi utarbetat noggrant genomtänkta processer för att upprätthålla högsta kvalitet i alla projekt. Vår gedigna tekniska kunskap, tillsammans med årtiondens erfarenhet inom individuell mätning, ger våra kunder en trygghet när de väljer att anlita oss.

Vi har omfattande erfarenhet inom både små och stora fastighetsprojekt över hela Sverige. Våra installatörer och tekniker reser landet runt för att bistå våra kunder med olika behov, inklusive temperatur- och vattenmätningar, elinstallationer och allt annat som rör mätinsamling inom vår bransch.

Våra kunder uppskattar verkligen fördelarna av att arbeta med våra erfarna och resande installatörer, många av vilka har arbetat med samma uppdrag i upp till ett decennium. Vi har med andra ord sett och övervunnit de flesta utmaningar på ett rutinerat sätt.

Vi är vana vid att hantera allt från mindre uppdrag som kan slutföras på några få dagar till större installationsprojekt som sträcker sig över flera år och omfattar omfattande fastighetskomplex med tusentals lägenheter. Detta är något som särskiljer oss inom vår bransch.

Men oavsett projektets storlek är det viktigaste att vi alltid lämnar högsta möjliga kvalitet i våra installationer till dig som kund.

Vi sammarbetar med ELKEDJAN AB med över 2 200 elektriker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Riktiga elektriker, inget annat